Publikavimo data: 2024-06-15
Svarainiai ir sūris
Prinokusius geltonuosius svarainius galima vadinti universaliais vaisiais - jie tinka kepti su įvairiais produktais. Kepti svarainiai, įdaryti minkštu varškės sūriu, bus labai skanūs ir aromatingi. Sūris suteiks svarainiams kreminio skonio ir desertas bus sotus, o svarainių sultys su medumi ir sultenėmis suteiks patiekalui saldumo ir pikantiškumo. Įdomu tai, kad seniausias pasaulyje sūris kadaise buvo rastas Kinijos kapavietėse, o brangiausias sūris - poulet - gaminamas iš Balkanų asilų pieno.
Žingsnis 1
Paruoškite svarainius kepimui. Dubenyje sumaišykite varškę ir sultenes. Suberkite riešutus ir sumaišykite. Įdarykite svarainius sūrio ir riešutų mišiniu, tada apšlakstykite medumi.
Žingsnis 2
Iškepkite svarainius. Sudėkite svarainius į kepimo indą. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių pagal Celsijų. Įdėkite formą į orkaitę ir kepkite 40-50 minučių.
Kategorijos