svarainiai ir sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Svarainiai ir sūris

Prinokusius geltonuosius svarainius galima vadinti universaliais vaisiais - jie tinka kepti su įvairiais produktais. Kepti svarainiai, įdaryti minkštu varškės sūriu, bus labai skanūs ir aromatingi. Sūris suteiks svarainiams kreminio skonio ir desertas bus sotus, o svarainių sultys su medumi ir sultenėmis suteiks patiekalui saldumo ir pikantiškumo. Įdomu tai, kad seniausias pasaulyje sūris kadaise buvo rastas Kinijos kapavietėse, o brangiausias sūris - poulet - gaminamas iš Balkanų asilų pieno.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

svarainiai ir sūris Žingsnis 1
Paruoškite svarainius kepimui. Dubenyje sumaišykite varškę ir sultenes. Suberkite riešutus ir sumaišykite. Įdarykite svarainius sūrio ir riešutų mišiniu, tada apšlakstykite medumi.

Žingsnis 2

svarainiai ir sūris Žingsnis 2
Iškepkite svarainius. Sudėkite svarainius į kepimo indą. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių pagal Celsijų. Įdėkite formą į orkaitę ir kepkite 40-50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos