Švelni mielinė tešla pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Švelni mielinė tešla

Šį receptą pamačiau iš vienos tinklaraštininkės. Visiškai nežinojau, kaip pagaminti šią mielinę tešlą. Vaizdo įraše ji man išsamiai parodė, kaip minko tešlą. Šis receptas buvo parinktas picai, bet aš jį sėkmingai naudoju ir pyragams gaminti.
Gaminimo laikas
71 min.
Laikas virtuvėje
17 min.
Kalorijos
255 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.68/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Švelni mielinė tešla Žingsnis 1
Sumaišykite šiltą vandenį, cukrų ir mieles. Išmaišykite ir palikite 10 minučių, kol susidarys burbuliukai.

Žingsnis 2

Švelni mielinė tešla Žingsnis 2
Kitame dubenyje sumaišykite miltus, druską, aliejų ir supilkite paruoštą mielių mišinį.

Žingsnis 3

Švelni mielinė tešla Žingsnis 3
Pirmiausia sumaišykite šaukštu, tada minkykite tešlą rankomis, kol ji nebebus labai lipni. Padėkite tešlą į vietą, kurioje nėra skersvėjo. Po 30-40 minučių ji pakils, išminkykite ją, kad vėl pakiltų. Tešla paruošta tolesniam naudojimui įvairiuose kepimo ir kepimo receptuose.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos