Publikavimo data: 2025-08-16
Švelni mielinė tešla
Šį receptą pamačiau iš vienos tinklaraštininkės. Visiškai nežinojau, kaip pagaminti šią mielinę tešlą. Vaizdo įraše ji man išsamiai parodė, kaip minko tešlą. Šis receptas buvo parinktas picai, bet aš jį sėkmingai naudoju ir pyragams gaminti.
Žingsnis 1
Sumaišykite šiltą vandenį, cukrų ir mieles. Išmaišykite ir palikite 10 minučių, kol susidarys burbuliukai.
Žingsnis 2
Kitame dubenyje sumaišykite miltus, druską, aliejų ir supilkite paruoštą mielių mišinį.
Žingsnis 3
Pirmiausia sumaišykite šaukštu, tada minkykite tešlą rankomis, kol ji nebebus labai lipni. Padėkite tešlą į vietą, kurioje nėra skersvėjo. Po 30-40 minučių ji pakils, išminkykite ją, kad vėl pakiltų. Tešla paruošta tolesniam naudojimui įvairiuose kepimo ir kepimo receptuose.
Kategorijos