Švelnus nama šokoladas pagal japonišką receptą pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Švelnus nama šokoladas pagal japonišką receptą

Pagal šį receptą ruošiamas subtilus desertas, į kurio sudėtį, be šokolado, įeina ir maitinamasis kremas. Paruošti saldumynai tiesiog tirpsta burnoje, o dėl apetitą žadinančio kakavos miltelių pabarstymo jie tampa dar sodresni ir įdomesni. Šio deserto receptas pasirodė visai neseniai ir iš karto paplito visame pasaulyje. Šiandien yra daugybė japoniškojo nama šokolado variacijų, ir kiekviena iš jų ypač populiari daugelyje šalių.
Gaminimo laikas
320 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
453 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
33 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus nama šokoladas pagal japonišką receptą Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą. Supilkite grietinėlę į puodą ir pastatykite ant ugnies. Kai tik pasirodys burbuliukai, nukelkite puodą nuo viryklės, suberkite smulkintą šokoladą ir gerai išmaišykite. Po to įpilkite šiek tiek likerio ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 2

Švelnus nama šokoladas pagal japonišką receptą Žingsnis 2
Paruoškite desertą. Kepimo formą išklokite pergamento lakštu. Tada supilkite šokolado ir grietinėlės pagrindą. Mentele išlyginkite deserto paviršių ir įdėkite jį į šaldytuvą 4-5 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, šokoladas, šokoladiniai desertai, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos