Švelnūs spagečiai su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Švelnūs spagečiai su lašiša

Jei norite itališko stiliaus vakarienės, paruoškite spagečių su lašiša. Šiam tikslui geriau naudoti makaronus iš kietųjų kviečių ir šviežios žuvies filė. Rinkdamiesi žuvies filė, atkreipkite dėmesį į kraštus, jie turi būti lygūs. Jei pirštu paspausite paviršių, įdubimas greitai atsistatys. Šviežios lašišos mėsa turėtų būti oranžinio atspalvio, bet ne per ryški. Patiekalą galite papildyti grietinėlės padažu ir žolelėmis.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs spagečiai su lašiša Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje kepkite svogūnus, kol suminkštės (maždaug 2-3 minutes). Sudėkite žuvies gabalėlius, išmaišykite ir kepkite 3-4 minutes. Lašiša turėtų pakeisti spalvą. Pagardinkite druska. Supilkite grietinėlę, pagardinkite pipirais ir prieskoniais. Išmaišykite, sudėkite česnaką ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 2

Švelnūs spagečiai su lašiša Žingsnis 2
Išvirkite spagečius. Spagečius 4-5 minutes virkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Tikslią virimo trukmę rasite ant pakuotės. Išimkite į sietelį ir leiskite nusausinti. Neplaukite.

Žingsnis 3

Švelnūs spagečiai su lašiša Žingsnis 3
Sujunkite pagrindus. Į keptuvę su žuvimi sudėkite smulkintas žoleles ir spagečius. Gerai išmaišykite ir išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos