Publikavimo data: 2024-05-26
Švelnūs spagečiai su lašiša
Jei norite itališko stiliaus vakarienės, paruoškite spagečių su lašiša. Šiam tikslui geriau naudoti makaronus iš kietųjų kviečių ir šviežios žuvies filė. Rinkdamiesi žuvies filė, atkreipkite dėmesį į kraštus, jie turi būti lygūs. Jei pirštu paspausite paviršių, įdubimas greitai atsistatys. Šviežios lašišos mėsa turėtų būti oranžinio atspalvio, bet ne per ryški. Patiekalą galite papildyti grietinėlės padažu ir žolelėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje kepkite svogūnus, kol suminkštės (maždaug 2-3 minutes). Sudėkite žuvies gabalėlius, išmaišykite ir kepkite 3-4 minutes. Lašiša turėtų pakeisti spalvą. Pagardinkite druska. Supilkite grietinėlę, pagardinkite pipirais ir prieskoniais. Išmaišykite, sudėkite česnaką ir virkite 5 minutes.
Žingsnis 2
Išvirkite spagečius. Spagečius 4-5 minutes virkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Tikslią virimo trukmę rasite ant pakuotės. Išimkite į sietelį ir leiskite nusausinti. Neplaukite.
Žingsnis 3
Sujunkite pagrindus. Į keptuvę su žuvimi sudėkite smulkintas žoleles ir spagečius. Gerai išmaišykite ir išjunkite ugnį.
Kategorijos