Publikavimo data: 2024-05-26
Švelnus varškės desertas su arbūzu ir medumi
Varškė yra universalus produktas, puikiai tinkantis įvairiems patiekalams gaminti. Iš jos galima gaminti bet kokius desertus, kurie visada yra skanūs, lengvi ir sveiki. Varškė puikiai dera su vaisiais ir uogomis, todėl desertas tampa dar patrauklesnis ir originalesnis, o kartu su medumi ir karamelės padažu desertas virsta mėgstamu skanėstu.
Žingsnis 1
Varškės įdarui ruošti paimkite dubenį ir sumaišykite varškę, grietinėlę ir medų. Varškės masę kruopščiai išplakite mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Norėdami suformuoti desertą, dalį varškės mišinio sudėkite į grietinėlę, ant viršaus uždėkite arbūzo minkštimo griežinėlius, tada varškės sluoksnį ir arbūzą. Desertą apšlakstykite karamelės padažu ir citrinos sultimis.
Kategorijos