Publikavimo data: 2024-06-08
Švelnūs vištienos filė suktinukai su mocarela ir žolelėmis, įsukti į šoninę
Į šoninę įvynioti vištienos suktinukai su mocarela yra skanūs ir aromatingi. Česnakai ir prieskoninės žolelės suteikia savito prieskonio ir nepakartojamo žavesio. Šie suktinukai patiekiami restorane, dėl daugybės ingredientų jie pasižymi įvairiapusišku skoniu.
Žingsnis 1
Smulkiai susmulkinkite petražoles. Česnaką išspauskite per presą. Paruoškite dubenį. Sudėkite sūrį, česnaką ir petražoles.
Žingsnis 2
Filė perpjaukite į dvi dalis ir suplėšykite virtuviniu plaktuku. Ant kiekvieno gabalo krašto uždėkite įdaro. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Viską susukite į ritinėlius. Paruoškite formą. Ištepkite ją aliejumi ir sudėkite į ją suktinukus. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 180 °C temperatūros. Suktinukus kepkite orkaitėje 35 minutes.
Kategorijos