Švelnūs vištienos filė suktinukai su mocarela ir žolelėmis, įsukti į šoninę pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Švelnūs vištienos filė suktinukai su mocarela ir žolelėmis, įsukti į šoninę

Į šoninę įvynioti vištienos suktinukai su mocarela yra skanūs ir aromatingi. Česnakai ir prieskoninės žolelės suteikia savito prieskonio ir nepakartojamo žavesio. Šie suktinukai patiekiami restorane, dėl daugybės ingredientų jie pasižymi įvairiapusišku skoniu.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs vištienos filė suktinukai su mocarela ir žolelėmis, įsukti į šoninę Žingsnis 1
Smulkiai susmulkinkite petražoles. Česnaką išspauskite per presą. Paruoškite dubenį. Sudėkite sūrį, česnaką ir petražoles.

Žingsnis 2

Švelnūs vištienos filė suktinukai su mocarela ir žolelėmis, įsukti į šoninę Žingsnis 2
Filė perpjaukite į dvi dalis ir suplėšykite virtuviniu plaktuku. Ant kiekvieno gabalo krašto uždėkite įdaro. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Viską susukite į ritinėlius. Paruoškite formą. Ištepkite ją aliejumi ir sudėkite į ją suktinukus. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 180 °C temperatūros. Suktinukus kepkite orkaitėje 35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, mėsos kepiniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos