Sverdlovsko sluoksniuotos tešlos gaminiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Sverdlovsko sluoksniuotos tešlos gaminiai

Žinoma, receptas neatitinka GOST, bet taip yra tik todėl, kad receptas yra supaprastintas. Palyginti su tuo, kaip reikėtų vargti su tinkamu receptu, šis, neprarasdamas skonio, sutaupys valandą ar dvi laiko. Ši bandelė buvo plačiai paplitusi dar Sovietų Sąjungos laikais, tačiau ir dabar ji populiari visoje Rusijoje. O pavadinta ji pagal miestą, iš kurio kilusi - anuomet Sverdlovsko, o dabar - Jekaterinburgo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
451 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
32 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sverdlovsko sluoksniuotos tešlos gaminiai Žingsnis 1
Ištepkite sluoksniuotą tešlą, užtepkite ant jos šiek tiek sviesto ir pabarstykite cukrumi.

Žingsnis 2

Sverdlovsko sluoksniuotos tešlos gaminiai Žingsnis 2
Uždenkite antrą tešlos lakštą ir iškočiokite gautą dizainą.

Žingsnis 3

Sverdlovsko sluoksniuotos tešlos gaminiai Žingsnis 3
Ant viršaus uždėkite dar vieną nedidelę porciją sviesto ir pabarstykite cukrumi.

Žingsnis 4

Sverdlovsko sluoksniuotos tešlos gaminiai Žingsnis 4
Uždenkite kitu tešlos sluoksniu ir užspauskite kraštus.

Žingsnis 5

Sverdlovsko sluoksniuotos tešlos gaminiai Žingsnis 5
Ištirpinkite likusį sviestą, aptepkite juo tešlos viršų ir pabarstykite likusiu cukrumi.

Žingsnis 6

Sverdlovsko sluoksniuotos tešlos gaminiai Žingsnis 6
15-20 minučių pašaukite į orkaitę, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos