Publikavimo data: 2024-03-24
Sverdlovsko sluoksniuotos tešlos gaminiai
Žinoma, receptas neatitinka GOST, bet taip yra tik todėl, kad receptas yra supaprastintas. Palyginti su tuo, kaip reikėtų vargti su tinkamu receptu, šis, neprarasdamas skonio, sutaupys valandą ar dvi laiko. Ši bandelė buvo plačiai paplitusi dar Sovietų Sąjungos laikais, tačiau ir dabar ji populiari visoje Rusijoje. O pavadinta ji pagal miestą, iš kurio kilusi - anuomet Sverdlovsko, o dabar - Jekaterinburgo.
Žingsnis 1
Ištepkite sluoksniuotą tešlą, užtepkite ant jos šiek tiek sviesto ir pabarstykite cukrumi.
Žingsnis 2
Uždenkite antrą tešlos lakštą ir iškočiokite gautą dizainą.
Žingsnis 3
Ant viršaus uždėkite dar vieną nedidelę porciją sviesto ir pabarstykite cukrumi.
Žingsnis 4
Uždenkite kitu tešlos sluoksniu ir užspauskite kraštus.
Žingsnis 5
Ištirpinkite likusį sviestą, aptepkite juo tešlos viršų ir pabarstykite likusiu cukrumi.
Žingsnis 6
15-20 minučių pašaukite į orkaitę, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos