Publikavimo data: 2024-05-26
Svogūnų padažas su marinuotais agurkais
Jei staiga sulaukiate svečių ar rengiate vakarėlį, neapsieisite be užkandžių, kuriuos geriausia patiekti su įvairiais padažais. Tačiau majonezas ar kečupas yra per daug paprasta ir nelabai skanu. Kokį padažą patiekti? Paruoškite svogūnų padažą su marinuotais agurkais! Jis labai neįprasto skonio ir tekstūros. O jums reikės pačių paprasčiausių ingredientų: svogūnų, pomidorų pastos, sviesto. Taip pat reikės agurkų arba įprastų marinuotų ar sūdytų agurkų.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Kornišonus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus 7 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Įberkite šaukštą miltų ir kepkite 2-3 minutes, kol jie taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Į grietinėlės ir miltų mišinį įpilkite šaukštą pomidorų pastos ir išmaišykite.
Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite smulkiai supjaustytus agurkus ir pakepintus svogūnus. Kruopščiai išmaišykite ir 1-2 minutes troškinkite ant silpnos ugnies. Svogūnų padažą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Jei padažas per tirštas, įpilkite šiek tiek vandens.
Žingsnis 7
Svogūnų padažas su marinuotais agurkais paruoštas. Gero apetito!
Kategorijos