Svogūnų padažas su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Svogūnų padažas su marinuotais agurkais

Jei staiga sulaukiate svečių ar rengiate vakarėlį, neapsieisite be užkandžių, kuriuos geriausia patiekti su įvairiais padažais. Tačiau majonezas ar kečupas yra per daug paprasta ir nelabai skanu. Kokį padažą patiekti? Paruoškite svogūnų padažą su marinuotais agurkais! Jis labai neįprasto skonio ir tekstūros. O jums reikės pačių paprasčiausių ingredientų: svogūnų, pomidorų pastos, sviesto. Taip pat reikės agurkų arba įprastų marinuotų ar sūdytų agurkų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Svogūnų padažas su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Svogūnų padažas su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Kornišonus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Svogūnų padažas su marinuotais agurkais Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus 7 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Svogūnų padažas su marinuotais agurkais Žingsnis 4
Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Įberkite šaukštą miltų ir kepkite 2-3 minutes, kol jie taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Svogūnų padažas su marinuotais agurkais Žingsnis 5
Į grietinėlės ir miltų mišinį įpilkite šaukštą pomidorų pastos ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Svogūnų padažas su marinuotais agurkais Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite smulkiai supjaustytus agurkus ir pakepintus svogūnus. Kruopščiai išmaišykite ir 1-2 minutes troškinkite ant silpnos ugnies. Svogūnų padažą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Jei padažas per tirštas, įpilkite šiek tiek vandens.

Žingsnis 7

Svogūnų padažas su marinuotais agurkais Žingsnis 7
Svogūnų padažas su marinuotais agurkais paruoštas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos