Tešla ant majonezo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Tešla ant majonezo

Lengvas tešlos receptas su minimaliu ingredientų kiekiu, jis tikrai tiks, jei nesate parduotuvėje pirktos tešlos gerbėjas. Lengva ir oro, ji puikiai tinka picoms, pyragams ir bandelėms kepti. Visi iš tokios tešlos pagaminti gaminiai gaunasi sodrūs ir ilgai nesugenda.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
297 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
41 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.33/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tešla ant majonezo Žingsnis 1
Jei tešlą ruošite su sausomis arba presuotomis mielėmis, prieš tai jas 10-15 minučių pakaitinkite šiltame vandenyje arba piene su cukrumi.

Žingsnis 2

Tešla ant majonezo Žingsnis 2
Kvietinius miltus persijokite į dubenį, suberkite greitai veikiančias mieles ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Tešla ant majonezo Žingsnis 3
Miltuose padarykite duobutę ir supilkite pieną, vandenį, majonezą, cukrų ir druską. Pradėkite švelniai minkyti, minkykite bent 15 minučių.

Žingsnis 4

Tešla ant majonezo Žingsnis 4
Palikite tešlą šiltoje vietoje 90 minučių. Uždenkite ją rankšluosčiu arba uždenkite maistine plėvele, kad nesusidarytų pluta. Per šį laiką pamatysite, kad tešla padvigubėjo - tai reiškia, kad tešla paruošta. Galite pradėti kepti lengviausius ir subtiliausius pyragus ir bandeles. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos