Publikavimo data: 2024-06-12
Tinkamai mitybai užtikrinti Cinnabons
Cinnabons receptas tapo toks populiarus, kad buvo atidarytas ištisas greito maisto restoranų tinklas. Dabar visame pasaulyje žinomų ir mėgstamų cinamoninių bandelių galima pasigaminti namuose. Šis receptas patiks tiems, kurie laikosi tinkamos dietos! Jame nėra cukraus ir naudojami dietiniai ryžių miltai. Kiekvienos cinamoninės bandelės ypatumas - didelis cinamono kiekis įdare, taip pat švelniame sviestiniame kreme. Jis gaminamas iš grietinėlės, kreminio sūrio arba sviesto ir cukraus pudros!
Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite grietinę ir įmuškite vištos kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius ir sumaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 2
Suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Iš tešlos suformuokite rutulį, uždenkite maistine plėvele ir palikite valandai.
Žingsnis 3
Ant švaraus, miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą plonu sluoksniu. Pabarstykite tešlą miltais ir patepkite sviestu. Tada tešlą tolygiai apibarstykite cinamonu ir įberkite šiek tiek cukraus pudros.
Žingsnis 4
Suvyniokite cinamoninę tešlą į ritinėlį ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais.
Žingsnis 5
Kepimo indą ištepkite sviestu ir sudėkite keksiukų pusgaminius į viršų, suteikdami jiems apvalią formą.
Žingsnis 6
Kepkite kinrožes iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Žingsnis 7
Atskirame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, cukraus pudrą ir sviestą, kad gautųsi švelnus kremas. Kai bandelės bus paruoštos, patepkite jų viršų sviesto kremu.
Kategorijos