Publikavimo data: 2024-06-09
Traškios mėsos ir sluoksniuotos tešlos suktinukai
Traškūs pyragėliai su mėsos įdaru - puikus užkandis ant bet kurio švediško stalo, taip pat puikūs pusryčiai prie kavos ar arbatos. Sluoksniuotos tešlos dėka tešla tampa minkšta ir traški. Dėl maltos mėsos ir svogūnų įdaro suktinukai yra sultingi.
Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite svogūnus, česnakus ir prieskonius ir 5 minutes pakepinkite keptuvėje. Tešlą iškočiokite į stačiakampį. Įdarą dėkite prie pat krašto. Suvyniokite ir padalykite į lygias porcijas.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu arba folija ir išdėliokite ritinėlius vienas nuo kito, siūle žemyn. Įmuškite kiaušinį ir aptepkite suktinukų viršų, jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis. Pašaukite į iki 180C įkaitintą orkaitę 20-30 minučių.
Kategorijos