Traškios mėsos ir sluoksniuotos tešlos suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Traškios mėsos ir sluoksniuotos tešlos suktinukai

Traškūs pyragėliai su mėsos įdaru - puikus užkandis ant bet kurio švediško stalo, taip pat puikūs pusryčiai prie kavos ar arbatos. Sluoksniuotos tešlos dėka tešla tampa minkšta ir traški. Dėl maltos mėsos ir svogūnų įdaro suktinukai yra sultingi.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
293 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Traškios mėsos ir sluoksniuotos tešlos suktinukai Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite svogūnus, česnakus ir prieskonius ir 5 minutes pakepinkite keptuvėje. Tešlą iškočiokite į stačiakampį. Įdarą dėkite prie pat krašto. Suvyniokite ir padalykite į lygias porcijas.

Žingsnis 2

Traškios mėsos ir sluoksniuotos tešlos suktinukai Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu arba folija ir išdėliokite ritinėlius vienas nuo kito, siūle žemyn. Įmuškite kiaušinį ir aptepkite suktinukų viršų, jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis. Pašaukite į iki 180C įkaitintą orkaitę 20-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, mėsos kepiniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos