Publikavimo data: 2024-05-15
Udon makaronai namuose
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite vandenį, krakmolą ir druską. Suberkite miltus.
Žingsnis 2
Išminkykite tešlą ir suformuokite iš jos rutulį.
Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą į kelis maistinės plėvelės sluoksnius, kad išeitų visas oras. Palikite tešlą pailsėti 30 minučių.
Žingsnis 4
Po 30 minučių sutrinkite rutuliuką į plokščią duoną ir vėl suformuokite rutuliuką. Procedūrą pakartokite du kartus. Palikite tešlą dar 2 valandoms.
Žingsnis 5
Po 2 valandų nuimkite tešlą nuo plėvelės, pabarstykite miltais ir iškočiokite 3 mm storio sluoksnį.
Žingsnis 6
Tešlos lakštą pabarstykite miltais, iškočiokite keliais sluoksniais ir supjaustykite vienodomis juostelėmis.
Žingsnis 7
Udon makaronai paruošti. Sudėkite juos į verdantį vandenį ir virkite 10-12 minučių. Išimkite makaronus ir nusausinkite juos sietelyje. Apšlakstykite augaliniu aliejumi, kad nesuliptų.
Kategorijos