Ukrainietiški pampuškiai su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Ukrainietiški pampuškiai su česnakais

Pampuškiai su česnakais yra klasikinis nesaldus ukrainietiškas pyragas, kuris vakarienę paverčia tikru skanėstu. Be to, raugintos, aromatingos mielinės tešlos kolobokus lengva pagaminti. Be to, net ir kitą dieną juos vis dar skanu valgyti, pateptus paštetu arba papuoštus kumpiu ir sūriu.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ukrainietiški pampuškiai su česnakais Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite mieles, miltus, druską ir cukrų. Sausame mišinyje padarykite duobutę ir supilkite pieną bei 1 valgomąjį šaukštą aliejaus. Užminkykite tešlą ir palikite pakilti bent 1 valandą.

Žingsnis 2

Ukrainietiški pampuškiai su česnakais Žingsnis 2
Ištepkite formą augaliniu aliejumi. Iš tešlos suformuokite mažus rutuliukus ir sudėkite į formą. Aptepkite pampuškus kiaušiniu ir pašaukite į įkaitintą iki 180 °C temperatūros orkaitę maždaug 25-30 minučių, kartais patikrinkite dantų krapštuku.

Žingsnis 3

Ukrainietiški pampuškiai su česnakais Žingsnis 3
Leiskite pampuškėms šiek tiek atvėsti. Padažui paruošti sumaišykite aliejų, susmulkintą česnaką ir žoleles. Šiuo mišiniu patepkite kepinių paviršių ir leiskite jiems įsigerti į padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos