Publikavimo data: 2024-06-09
Uogų desertas su varškės mišiniu
Uogų desertas su varške - tai sotūs ir sveiki pusryčiai arba užkandis dienos metu. Tinka bet kokios sezoninės uogos, pavyzdžiui, juodieji serbentai. Dėl jų desertas tampa ypač ryškus ir aromatingas. Juodieji serbentai stiprina imuninę sistemą, gerina apetitą, medžiagų apykaitą ir protinius gebėjimus. Varškės masė būtinai turi būti šviežia, o riebalų kiekis gali būti bet koks. Puiku, jei rauginto pieno produktas bus kaimiškas.
Žingsnis 1
Paruoškite varškės pagrindą. Varškę sumaišykite su pienu ir plakite mikseriu, kol taps minkšta.
Žingsnis 2
Paruoškite uogų pagrindą. Atidėkite keletą sveikų serbentų uogų. Likusias uogas sumaišykite su cukrumi ir sumalkite trintuvu.
Žingsnis 3
Surinkite desertą. Į stiklinės dugną įdėkite šiek tiek serbentų tyrės ir kelias sveikas uogas. Tada sudėkite varškės masę. Sluoksnius kaitaliokite, kol stiklinė bus pilna. Deserto viršų turi sudaryti varškė. Palikite atvėsti 1 valandą.
Kategorijos