Publikavimo data: 2025-08-18
Užkandžiaukite česnakinėmis bandelėmis.
Šios bandelės tinka su sriuba arba kaip pikantiškų sumuštinių pagrindas. Išbandykite jas - pagaminti labai greitai, o rezultatas nuostabus!
Žingsnis 1
Iš tešlos suformuokite vienodus rutuliukus, sudėkite ant kepimo popieriaus arba silikoninio kilimėlio ant kepimo skardos ir pašaukite į gerai įkaitintą 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitę.
Žingsnis 2
Tuo tarpu paruoškite mirkymą: ištirpinkite sviestą, sutarkuokite česnaką, įpilkite šilto vandens ir druskos, gerai išmaišykite, kol druska ištirps.
Žingsnis 3
Kai bandelės bus paruoštos, išimkite jas iš orkaitės, leiskite šiek tiek atvėsti ir viršutinėje plutoje padarykite nedidelius įpjovimus (galite naudoti šakutę).
Žingsnis 4
Į kiekvieną bandelę pro įpjovas šaukštu įpilkite padažo ir viršų patepkite sviestu. Galite valgyti!
Kategorijos