Publikavimo data: 2025-08-17
Varškės bandelės
Neįtikėtinai minkštos, erdvios ir labai skanios bandelės su varškės įdaru.
Žingsnis 1
Įdarui: sumaišykite varškę, cukrų ir krakmolą.
Žingsnis 2
Maišykite. Įdaras paruoštas.
Žingsnis 3
Paruoškite tešlą. Į vieną dubenį sudėkite varškę, cukrų, vanilinį cukrų ir druską. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Į gautą masę supilkite sviestą.
Žingsnis 5
Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius.
Žingsnis 6
Supilkite pieną.
Žingsnis 7
Užminkykite tešlą. Tešla neturi lipti prie rankų.
Žingsnis 8
Iškočiokite tešlą.
Žingsnis 9
Supjaustykite tešlą stačiakampiais.
Žingsnis 10
Užtepkite varškės įdarą.
Žingsnis 11
Suvyniokite stačiakampius į ritinėlius.
Žingsnis 12
Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 13
Įdėkite jį į orkaitę.
Žingsnis 14
Po 25 minučių ištraukite iš orkaitės.
Kategorijos