Publikavimo data: 2024-06-09
Varškės desertas su figomis ir sausainiais
Varškės desertui su figomis ir sausainiais paruošti prireiks ne daugiau kaip 15 minučių. Kadangi produktai neapdorojami temperatūroje, su jų pasirinkimu reikia elgtis atsakingai. Svarbu, kad varškė būtų būtinai šviežia. Ji puikiai tinka, jei yra kaimiška. Riebalų kiekis gali būti bet koks, tačiau kuo mažiau, tuo naudingiau. Prinokusios figos turi būti minkštos, malonaus kvapo. Ant vaisių gali būti nedidelių įbrėžimų.
Žingsnis 1
Paruoškite deserto pagrindą. Sumaišykite varškę su grietine iki vientisos masės. Figoms nupjaukite uodegėlę, vaisius supjaustykite griežinėliais. Sutrinkite sausainius į trupinius.
Žingsnis 2
Surinkite desertą. Į stiklinės dugną sudėkite figų griežinėlius, ant viršaus užtepkite maždaug pusę varškės ir grietinės. Tada sudėkite sausainius ir ant viršaus užpilkite likusį varškės mišinį. Patiekite iš karto po gaminimo.
Kategorijos