Varškės ir uogų desertas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Varškės ir uogų desertas

Lengvai paruošiama uogų želė, papildyta kefyru ir varške. Kartu su jais desertas vis tiek išlieka uoginis. Varškė suteikia jam sotumo, prideda maistinės vertės ir sukuria nepaprastai minkštą, švelnią struktūrą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Varškės ir uogų desertas Žingsnis 1
Giliame dubenyje sutrinkite varškę ir kefyrą mikseriu, kad gautųsi vientisa masė. Į nedidelį puodą supilkite vandenį, suberkite cukrų ir aviečių tyrę. Mišinį užvirinkite ir virkite 1 - 2 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir nuolat maišydami supilkite želatiną. Toliau maišykite, kol ji visiškai ištirps.

Žingsnis 2

Varškės ir uogų desertas Žingsnis 2
Kai aviečių ir želatinos mišinys visiškai atvės, supilkite jį į varškės masę ir suplakite mikseriu. Supilkite desertą į kremines formeles ir dėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos