Publikavimo data: 2025-08-20
Varškės ir vyšnių desertas
Produktai yra elementarūs, paruošiami labai greitai, o malonus priedas - skanus vyšnių padažas. Labai subtilus varškės desertas, kurį įvertins ir vaikai, ir suaugusieji. Desertas greitai ir lengvai paruošiamas iš turimų produktų. Vasarą per karščius puikiai pagelbės ir džiugins maloniu skoniu bei aromatu. Šis desertas papuoš bet kokį šventinį stalą ir šventę. Šis desertas puikiai tinka pusryčiams ar lengvai vakarienei prie arbatos.
Žingsnis 1
Atidarykite želatinos pakelį. Supilkite į stiklinę arba patogų indą ir užpilkite šiltu vandeniu. Gerai išmaišykite želatiną ir palikite išbrinkti.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje išsukite varškę su vaniliniu cukrumi, milteliniu cukrumi ir jogurtu. Mišinys turi būti vientisas.
Žingsnis 3
Supilkite pieną į puodą, užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies, kad atvėstų. Želatiną ištirpinkite piene. Sudėkite želatiną į pieną, išmaišykite ir supilkite į varškės masę.
Žingsnis 4
Paruoškite deserto formą. Išklokite ją maistine plėvele. Varškės masę padalykite į 2 dalis. Dalį jos supilkite ant formos dugno. Ant viršaus sudėkite vyšnias ir užpilkite likusį varškės mišinį. Gautą masę šiek tiek išlyginkite. Dėkite į šaldytuvą, kol sustings.
Žingsnis 5
Padažui paruošti vyšnias sutrinkite trintuvu, apibarstykite cukraus pudra ir supilkite baltąjį vyną. Padėkite desertą ant lėkštės ir atsargiai nuimkite maistinę plėvelę. Desertą užpilkite padažu.
Kategorijos