Publikavimo data: 2025-08-17
Vasario 14 d. braškės su šokoladu
Šis receptas - tai įdomus desertas, paruoštas iš sultingų uogų ir švelnaus šokolado. Patiekalas skanus, kvapnus ir labai maistingas. Gardžios braškės puikiai dera su tamsiu, šiek tiek kartoku šokoladu. O šį derinį papildo konditeriniai pabarstukai, todėl desertas tampa ne tik skanesnis, bet ir gražesnis. Jei norite, pabarstukus galite pakeisti kitu papuošimu. Tam puikiai tinka kokoso drožlės arba smulkinti riešutai.
Žingsnis 1
Pradėkite pasiruošimą. Paimkite braškes už žalios uodegėlės ir atsargiai nuleiskite jas į ištirpintą šokoladą, kad jis visiškai padengtų uogas. Tada sudėkite braškes į lėkštę. Pakartokite su visomis uogomis.
Žingsnis 2
Paruoškite desertą. Kai visos uogos bus paruoštos, papuoškite jas konditeriniais pabarstukais. Po to lėkštę su braškėmis įdėkite į šaldiklį arba šaldytuvą. Palikite desertą 1 valandai ir patiekite.
Kategorijos