Veganiškas indiškas karis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Veganiškas indiškas karis

Kario patiekale esančios aštrios indiškų prieskonių natos pradžiugins kiekvieną gurmaną.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
68 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Veganiškas indiškas karis Žingsnis 1
Nulupkite daržoves, bulves ir svogūnus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Veganiškas indiškas karis Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną, česnaką, imbierą. Pagardinkite ciberžole. Sudėkite bulves ir maišydami pakepinkite.

Žingsnis 3

Veganiškas indiškas karis Žingsnis 3
Sudėkite pomidorų pastą ir žirnelius, supilkite vandenį ir pomidorus ir troškinkite. Įdėkite lauro lapą ir troškinkite po dangčiu apie 20-25 minutes, kol bulvės suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Padažai ir marinatai, česnakiniai padažai, šalti padažai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 10 minučių, islandija, česnakų sezonas, daržovių padažai, receptų knyga

Kategorijos