Vištienos filė suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Vištienos filė suktinukai

Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė suktinukai Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite skersai skaidulų maždaug 1,5-2 cm storio kepsniais, atsargiai, kad nesuplyštų, supjaustykite sluoksnius specialiu mėsos plaktuku.

Žingsnis 2

Vištienos filė suktinukai Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite jį su graikiškuoju jogurtu. Aptepkite muštą mėsą mišiniu, druska ir pipirais. Sutarkuokite sūrį ir juo apibarstykite ½ vištienos, susukite suktinukus ir apvoliokite juos miltuose.

Žingsnis 3

Vištienos filė suktinukai Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jos suktinukus. Pašaukite vištieną į 180 ℃ įkaitintą orkaitę ir kepkite 40 minučių; suktinukai turi būti auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, mėsos kepiniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos