Vištienos kepenėlės, troškintos baltajame vyne su spagečiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Vištienos kepenėlės, troškintos baltajame vyne su spagečiais

Spagečiai su kepenėlėmis baltajame vyne gerina nuotaiką - bent jau taip tvirtina mokslininkai. Tačiau ši nuomonė pagrįsta - makaronuose, pagamintuose iš tų kviečių rūšių, kurios populiarios Italijoje, yra nemažai vitaminų ir, svarbiausia, triptofano, padedančio gaminti laimės hormoną. Be to, jie visiškai nekenkia figūrai, ir tai akivaizdu italams. Pačios kepenys yra sveikas produktas, o kartu tai tiesiog puikus, sotus, maistingųjų medžiagų turtingas patiekalas. O jį galima paruošti greitai ir neišleidžiant daug pinigų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlės, troškintos baltajame vyne su spagečiais Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir 4 minutes pakepinkite svieste. Kepenis supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į svogūnus. Kepkite 7 minutes.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlės, troškintos baltajame vyne su spagečiais Žingsnis 2
Pagardinkite keptuvę druska ir pipirais ir supilkite vyną. Virkite 15 minučių.

Žingsnis 3

Vištienos kepenėlės, troškintos baltajame vyne su spagečiais Žingsnis 3
Spagečius virkite pasūdytame vandenyje, kol išvirs, kaip nurodyta ant pakuotės (apie 6 minutes). Išmeskite spagečius į sietelį ir leiskite jiems nusausėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos