Publikavimo data: 2024-06-15
Vištienos kepenėlės, troškintos baltajame vyne su spagečiais
Spagečiai su kepenėlėmis baltajame vyne gerina nuotaiką - bent jau taip tvirtina mokslininkai. Tačiau ši nuomonė pagrįsta - makaronuose, pagamintuose iš tų kviečių rūšių, kurios populiarios Italijoje, yra nemažai vitaminų ir, svarbiausia, triptofano, padedančio gaminti laimės hormoną. Be to, jie visiškai nekenkia figūrai, ir tai akivaizdu italams. Pačios kepenys yra sveikas produktas, o kartu tai tiesiog puikus, sotus, maistingųjų medžiagų turtingas patiekalas. O jį galima paruošti greitai ir neišleidžiant daug pinigų.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir 4 minutes pakepinkite svieste. Kepenis supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į svogūnus. Kepkite 7 minutes.
Žingsnis 2
Pagardinkite keptuvę druska ir pipirais ir supilkite vyną. Virkite 15 minučių.
Žingsnis 3
Spagečius virkite pasūdytame vandenyje, kol išvirs, kaip nurodyta ant pakuotės (apie 6 minutes). Išmeskite spagečius į sietelį ir leiskite jiems nusausėti.
Kategorijos