Publikavimo data: 2024-05-25
Vištienos kumpio suktinukai
Vištienos kumpio suktinukas gaminamas iš gana paprastų produktų, o rezultatas - restorano lygio patiekalas. Įdaras gali būti bet kas. Šiame recepte naudojami kiaušiniai ir žalieji svogūnai. Jam ruošti geriausia rinktis didelius kumpius, taip bus daug patogiau sukti vyniotinį. Papildykite vyniotinį mėgstamu garnyru ir gausite gardų patiekalą vakarienei ar šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Iš kumpio išimkite kaulus ir sąnarius.
Žingsnis 2
Padėkite kumpį oda į apačią, išskleiskite ir apskrudinkite 5 mm storio sluoksniu. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir įmuškite vištų kiaušinius. Mentele įmuškite trynius. Kiaušinius kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 4
Kiaušinienę pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite, pabarstykite stambiai pjaustytais žaliaisiais svogūnais ir paprikomis.
Žingsnis 5
Virtus kiaušinius sulenkite keliais raukšleliais ir dėkite ant apvolioto kumpio.
Žingsnis 6
Į vištieną įvyniokite faršą. Suktinuką sutvirtinkite dantų krapštukais.
Žingsnis 7
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį vištienos vyniotinį. Aptepkite vyniotinį majonezu.
Žingsnis 8
Šaukite vyniotinį į 200 °C temperatūros orkaitę 30 minučių.
Žingsnis 9
Supjaustykite vyniotinį riekelėmis, sudėkite į lėkštę ir pabarstykite žaliaisiais svogūnais. Gero apetito!
Kategorijos