Publikavimo data: 2025-08-19
Vištienos mozaikos suktinukai
Vištienos vyniotinis - sotus ir sveikas patiekalas. Jei jį gaminsite iš vištienos šlaunelių, jis bus ypač minkštas ir skanus. Jei naudosite vištienos krūtinėlės filė, gausite dietinį variantą. Toks vyniotinis gali būti puikus parduotuvinės dešros pakaitalas. Jis gražiai atrodo, todėl bus net šventinio stalo puošmena.
Žingsnis 1
Įdarykite kumpius. Kiaušinius suplakite šakute. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir iškepkite ploną omletą. Kol ruošite kumpius, dėkite jį į lėkštę. Vištieną sudėkite ant darbo paviršiaus ir lengvai apskrudinkite. Apibarstykite česnaku, druska ir pipirais pagal skonį. Pabarstykite želatina. Išdėliokite omletą, išilgai omleto vidurio išdėliokite brokolių eilutę. Išilgai kopūstų šonų išdėliokite ilgas morkų juosteles. Susukite vyniotinį ir suriškite virvele.
Žingsnis 2
Paruoškite vyniotinį. Įdėkite jį į kepimo rankovę, sandariai užriškite ir troškinkite 60 minučių. Nusausinkite. Ant vyniotinio uždėkite presą. Įdėkite vyniotinį į šaldytuvą 2 valandoms.
Kategorijos