Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos šlaunelių suktinukai, įdaryti grybais
Labai sultinga mėsa su grybų skoniu.
Žingsnis 1
Atskirkite mėsą nuo kaulų, uždenkite vištieną maistine plėvele arba maišeliu, kad nesusidarytų purslų, ir kepkite filė, kol gabaliukai taps tolygiai stori.
Žingsnis 2
Vištienos gabalėlius marinuokite pusėje majonezo, įberkite prieskonių ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 3
Gerai įkaitintoje keptuvėje pakepinkite grybus ir svogūnus, kol suminkštės. Atvėsinkite.
Žingsnis 4
Padėkite šlaunelę oda į apačią ir paskirstykite įdarą. Suvyniokite į ritinį.
Žingsnis 5
Taip suformuokite visus ritinėlius. Sudėkite į kepimo formą ir patepkite likusiu majonezu.
Žingsnis 6
Uždenkite formą folija ir kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių. Likus kelioms minutėms iki kepimo nuimkite foliją, kad apskrustų plutelė.
Kategorijos