Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos suktinukas su kiaušiniu
Pagaminus šį vyniotinį, jums liks tik vienas klausimas: ar vyniotinis skanesnis karštas vakarienei, ar šaltas pusryčiams?
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir sumalkite mėsmale arba blenderiu.
Žingsnis 2
Padėkite filė ant maistinės plėvelės ir išlyginkite iki stačiakampio formos.
Žingsnis 3
Kiaušinius išvirkite kietai.
Žingsnis 4
Ant žalios vištienos faršo sudėkite virtus nuluptus kiaušinius.
Žingsnis 5
Suvyniokite su folija.
Žingsnis 6
Susuktą vyniotinį perkelkite ant folijos ir apvyniokite kraštus.
Žingsnis 7
Į foliją suvyniotą vyniotinį 40 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos