Publikavimo data: 2024-06-12
Vyšniniai cinamonai
Legendinė amerikietiška cinamono bandelė, užkariavusi daugelio šios planetos saldumynų mėgėjų širdis! Sinnabono receptas tapo toks populiarus, kad buvo atidarytas ištisas greitojo maisto restoranų tinklas. Kiekvienos cinamoninės bandelės ypatumas - didelis cinamono ir rudojo cukraus kiekis įdare, taip pat švelniame sviesto kreme. Jis gaminamas iš grietinėlės, kreminio sūrio arba sviesto su cukraus pudra. Į įdarą galima dėti bet ko. Pavyzdžiui, vyšnių!
Žingsnis 1
Šviežias arba atitirpintas vyšnias sudėkite į maišytuvo dubenį ir susmulkinkite, kol taps skystos.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite cinamoną ir rudąjį cukrų.
Žingsnis 3
Ant švaraus, miltais pabarstyto paviršiaus plonu sluoksniu iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Pabarstykite tešlą miltais ir patepkite sviestu.
Žingsnis 4
Iškočiotą tešlą aptepkite vyšniomis, tada tolygiai apibarstykite rudojo cukraus ir cinamono mišiniu.
Žingsnis 5
Įdarytą tešlą susukite į ritinėlį ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais.
Žingsnis 6
Kepimo indą ištepkite sviestu ir sudėkite keksiukų pusgaminius į viršų, suteikdami jiems apvalią formą.
Žingsnis 7
Sumaišykite grietinėlę, sviestą ir miltelinį cukrų mikserio dubenyje, kad gautumėte švelnų kremą.
Žingsnis 8
Kepkite kinrožes iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.
Žingsnis 9
Kai bandelės iškepa, išimkite formą iš orkaitės ir palikite jas atvėsti. Tada aptepkite keksiukus sviestiniu kremu.
Kategorijos