Vyšnių sluoksniuotos tešlos pyragas su mieline tešla pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Vyšnių sluoksniuotos tešlos pyragas su mieline tešla

Naminis kepimas turi daug privalumų, palyginti su parduotuvėje pirktais produktais. Visada žinote tikslią gaminio sudėtį, galite reguliuoti druskos, cukraus, dažiklių ir kitų priedų kiekį, pasirinkti kepinių įdarą. Vienas iš paprasčiausių, nebrangių ir kartu skaniausių naminių kepinių receptų yra sluoksniuotos tešlos kepiniai. Sluoksniuotos tešlos pyragas su konservuotomis vyšniomis puikiai tinka popietiniam užkandžiui arba lengvam užkandžiui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.56/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vyšnių sluoksniuotos tešlos pyragas su mieline tešla Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite vištų kiaušinius.

Žingsnis 2

Vyšnių sluoksniuotos tešlos pyragas su mieline tešla Žingsnis 2
Kiaušinius lengvai išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Vyšnių sluoksniuotos tešlos pyragas su mieline tešla Žingsnis 3
Supjaustykite tešlą kvadratėliais. Į kvadratėlių vidurį dėkite po vyšnią.

Žingsnis 4

Vyšnių sluoksniuotos tešlos pyragas su mieline tešla Žingsnis 4
Sulenkite lakštinius į trikampį ir kraštus sutvirtinkite šakute.

Žingsnis 5

Vyšnių sluoksniuotos tešlos pyragas su mieline tešla Žingsnis 5
Aptepkite paplotėlius kiaušinio plakiniu ir kepkite 10-15 minučių.

Žingsnis 6

Vyšnių sluoksniuotos tešlos pyragas su mieline tešla Žingsnis 6
Leiskite pyragėliams šiek tiek atvėsti ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos