Publikavimo data: 2024-03-24
Vyšnių sluoksniuotos tešlos pyragas su mieline tešla
Naminis kepimas turi daug privalumų, palyginti su parduotuvėje pirktais produktais. Visada žinote tikslią gaminio sudėtį, galite reguliuoti druskos, cukraus, dažiklių ir kitų priedų kiekį, pasirinkti kepinių įdarą. Vienas iš paprasčiausių, nebrangių ir kartu skaniausių naminių kepinių receptų yra sluoksniuotos tešlos kepiniai. Sluoksniuotos tešlos pyragas su konservuotomis vyšniomis puikiai tinka popietiniam užkandžiui arba lengvam užkandžiui.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite vištų kiaušinius.
Žingsnis 2
Kiaušinius lengvai išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Supjaustykite tešlą kvadratėliais. Į kvadratėlių vidurį dėkite po vyšnią.
Žingsnis 4
Sulenkite lakštinius į trikampį ir kraštus sutvirtinkite šakute.
Žingsnis 5
Aptepkite paplotėlius kiaušinio plakiniu ir kepkite 10-15 minučių.
Žingsnis 6
Leiskite pyragėliams šiek tiek atvėsti ir patiekite.
Kategorijos