Publikavimo data: 2025-08-17
Zebrų kepenėlių užkandžių suktinukai
Kepenų suktinukai tinka ir šventiniam stalui, ir kasdieniam valgiaraščiui. Skanūs ir paprasti.
Žingsnis 1
Paruoškite kepenėlių tešlą. Kepenėles susukite, įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos ir pieno. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Keptuvėje iškepkite 3-4 mm storio kepenėlių blynelius.
Žingsnis 3
Kiaušiniai yra kietai virti.
Žingsnis 4
Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka. Įdėkite džiovintų bazilikų ir majonezo. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Kiaušinių įdarą užtepkite ant kepenėlių blyno.
Žingsnis 6
Suvyniokite ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos