Žolelių grogas su aviečių sirupu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Žolelių grogas su aviečių sirupu

Pagrindinė grogo sudedamoji dalis yra romas. Pridėjus įvairių prieskonių, arbatų, vaisių, galima išgauti naujų aromatų. Gėrimas geriamas karštas, labai lėtai ir mažais gurkšneliais. Tai taip pat puiki antivirusinė priemonė šaltuoju metų laiku.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
86 kcal.
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Žolelių grogas su aviečių sirupu Žingsnis 1
Žolelių rinkinį puode užpilkite staigiu verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir 15 min. virkite ant silpnos ugnies. Palikite, kad šiek tiek pritrauktų. Perkoškite per sietelį.

Žingsnis 2

Žolelių grogas su aviečių sirupu Žingsnis 2
Į nuovirą supilkite aviečių sirupą, pašildykite gėrimą iki 80 °C, įpilkite romo, citrinos sulčių, išmaišykite, nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, alkoholiniai gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, medaus sezonas, kompotai, be bendrų alergenų, receptų knyga, gėrimai su medumi, kompotai su uogomis, kompotai su šaldytomis uogomis

Kategorijos