Publikavimo data: 2024-06-08
Abrikosų keksiukai
Keksiukai yra amerikietiško tipo keksiukai. Jie atrodo kaip grybai su plačia kepurėle ir labai storu koteliu. Paprastai jie būna įdaryti vaisiais, šokoladu, uogomis, riešutais ir kitais įdarais. Skanūs pasirodo keksiukai su abrikosais. Jie gaminami iš dviejų spalvų tešlos. Įdaras į tešlą neįmaišomas, o kepamas atskiru sluoksniu. Ruošiant reikia silikoninių arba popierinių formų.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Sviestą sumaišykite su cukrumi, įskaitant vanilinį cukrų. Įmaišykite kiaušinius. Dar kartą išmaišykite. Supilkite miltus ir kepimo miltelius, riešutus pagal skonį. Tešla turi būti vidutinio tirštumo.
Žingsnis 2
Paruoškite abrikosų keksiukus. Atskirkite pusę tešlos į atskirą indą. Į vieną iš pusių įberkite kakavos, išmaišykite. Keksiukų formeles pripildykite taip: ant formos dugno supilkite trečdalį tamsios tešlos, tada išdėliokite abrikosus, ant viršaus supilkite šviesią tešlą. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių. Keksiukų viršų apliekite šokoladu.
Kategorijos