Publikavimo data: 2024-03-28
Kakaviniai šokoladiniai keksiukai
Keksiukai yra tradicinių amerikietiškų keksiukų atmaina. Šie kepiniai gali būti apvalios arba ovalios formos. Į keksiukus taip pat gali būti įvairių įdarų - varškės, šokolado, uogų ar vaisių gabalėlių, sultenių. Šokoladiniai keksiukai su kakava bus puiki alternatyva kepimui namuose. Juos galite patiekti su arbata, kava arba pienu.
Žingsnis 1
Persijokite miltus į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Į miltus suberkite kakavą.
Žingsnis 3
Į gilų dubenį suberkite cukrų.
Žingsnis 4
Į likusius sausus ingredientus suberkite kepimo miltelius.
Žingsnis 5
Kruopščiai išmaišykite ingredientus.
Žingsnis 6
Į gilų dubenį supilkite pieną, įmuškite vištų kiaušinius, sudėkite sviestą.
Žingsnis 7
Suplakite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 8
Sumaišytus sausus ingredientus atsargiai supilkite į kiaušinių, pieno ir sviesto mišinį.
Žingsnis 9
Kruopščiai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 10
Į silikoninę kepimo formą įdėkite popierinius kepimo puodelius ir atsargiai sudėkite į juos tešlą.
Žingsnis 11
Kepkite keksiukus 20-25 minutes, kol jie iškeps.
Žingsnis 12
Leiskite keksiukams atvėsti ir išimkite juos iš formos. Gero apetito!
Kategorijos