Publikavimo data: 2024-04-02
Sūrio keksiukai su uogomis
Sūrio kremo pagrindu pagaminti keksiukai su uogomis yra neįprastas skanėstas, kuris patiks ne per saldžių desertų mėgėjams. Sūrio keksiukai gaminami iš grietinėlės ir išrūgų sūrio. Kaip įdaras naudojamos uogos, galite rinktis bet kokias pagal savo skonį. Desertas gaunasi gana kaloringas, bet labai skanus. Tokių keksiukų viršų galima papildomai papuošti kreminiu sūriu naudojant konditerinį maišelį ir šviežias uogas.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite varškę, suminkštintą sviestą ir cukrų. Viską suplakite elektriniu maišytuvu.
Žingsnis 2
Į sūrio kremą įmuškite vištos kiaušinį ir dar kartą viską suplakite.
Žingsnis 3
Į dubenį suberkite miltus ir kepimo miltelius. Miltus geriau dėti dalimis, kad tešla būtų tiršta. Gerai išmaišykite, kol tešla taps vientisa.
Žingsnis 4
Sūrio tešla turi būti labai tirštos grietinės konsistencijos.
Žingsnis 5
Tešlą paskirstykite į keksiukų formeles, užpildydami 2/3 jų. Ant keksiukų viršaus užberkite mėgstamų uogų.
Žingsnis 6
Keksiukus pašaukite į orkaitę kepti 20-30 minučių.
Žingsnis 7
Paruoštus sūrio keksiukus pabarstykite cukraus pudra.
Kategorijos