Publikavimo data: 2024-06-08
Abrikosų ledai
Abrikosų ledai - tai švelnus naminis desertas, pagamintas iš natūralaus graikiško jogurto, grietinėlės ir vaisių. Beje, gamindami galite naudoti ne tik šviežius, bet ir šaldytus abrikosus, o eksperimentų mėgėjai gali išbandyti uogienę ar džemą. Desertas gaunasi labai skanus ir sveikas, o gaminimas neužtrunka ilgiau nei 20 minučių. O jei norite paįvairinti abrikosų skonį, įmaišykite uogų, medaus ar šokolado.
Žingsnis 1
Paruoškite uogienę. Paruoštus abrikosus sudėkite į puodą. Suberkite cukrų ir palikite vaisius 40-50 minučių, kad išsiskirtų sultys. Viską gerai išmaišykite. Pastatykite puodą ant ugnies ir užvirinkite masę, tada nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Supilkite grietinėlę į atskirą dubenį ir plakite, kol susidarys standžios viršūnės. Sudėkite atvėsintą abrikosų mišinį ir graikišką jogurtą. Ingredientus atsargiai sumaišykite, kad nesutriktų konsistencija.
Žingsnis 3
Palikite patiekalą atvėsti. Perpilkite kreminį abrikosų mišinį į ledų formą ir dėkite į šaldiklį 7-8 valandoms, kol visiškai sustings.
Kategorijos