Abrikosų ledai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Abrikosų ledai

Abrikosų ledai - tai švelnus naminis desertas, pagamintas iš natūralaus graikiško jogurto, grietinėlės ir vaisių. Beje, gamindami galite naudoti ne tik šviežius, bet ir šaldytus abrikosus, o eksperimentų mėgėjai gali išbandyti uogienę ar džemą. Desertas gaunasi labai skanus ir sveikas, o gaminimas neužtrunka ilgiau nei 20 minučių. O jei norite paįvairinti abrikosų skonį, įmaišykite uogų, medaus ar šokolado.
Gaminimo laikas
500 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Abrikosų ledai Žingsnis 1
Paruoškite uogienę. Paruoštus abrikosus sudėkite į puodą. Suberkite cukrų ir palikite vaisius 40-50 minučių, kad išsiskirtų sultys. Viską gerai išmaišykite. Pastatykite puodą ant ugnies ir užvirinkite masę, tada nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Abrikosų ledai Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Supilkite grietinėlę į atskirą dubenį ir plakite, kol susidarys standžios viršūnės. Sudėkite atvėsintą abrikosų mišinį ir graikišką jogurtą. Ingredientus atsargiai sumaišykite, kad nesutriktų konsistencija.

Žingsnis 3

Abrikosų ledai Žingsnis 3
Palikite patiekalą atvėsti. Perpilkite kreminį abrikosų mišinį į ledų formą ir dėkite į šaldiklį 7-8 valandoms, kol visiškai sustings.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos