Publikavimo data: 2025-08-20
Admirolo salotos
Jei dar neragavote marinuotų agurkų ir saldžiųjų kriaušių derinio, būtinai paruoškite salotas "Admiral". Ryškios, drąsios ir rafinuotos, vasario 23 d. proga jos tikrai taps šventinės puotos akcentu. Neutralų kalmarų skonį puikiai papildo daržovių ir vaisių tandemo saldžiarūgštės natos. Patiekalą galima pateikti dviem variantais - sumaišyti produktus bendrame salotinės inde arba formuoti jį sluoksniais.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Smulkiai supjaustykite svogūną, nuplikykite jį verdančiu vandeniu, perliekite šaltu vandeniu ir nusausinkite ant popierinių rankšluosčių. Kalmarų skerdenas supjaustykite šiaudeliais. Kiaušinius pertrinkite per smulkia dantyta tarką. Morkas, agurkus ir kriaušę pertrinkite per stambių akučių pjaustytuvą.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Permatomoje salotinėje sumaišykite svogūnus, kiaušinius, morkas, kalmarus, marinuotus agurkus ir kriaušes. Apšlakstykite nedideliu kiekiu majonezo ir išmaišykite. Patiekalo nesūdykite ir pagardinkite pipirais.
Kategorijos