Publikavimo data: 2024-06-23
Adžikos ir grietinės padažas su kalendra
Grietinės pagrindu pagamintas padažas su adžikos ir kalendros prieskoniais puikiai tiks prie kebabų, vištienos, šašlykų, dešrainių ir kitų patiekalų. Jį taip pat galima patiekti tiesiog su kvietinėmis tortilijomis arba pitos duona. Vos trijų ingredientų padažas pasižymi turtinga skonių palete. Grietinė padažui suteikia kreminės konsistencijos ir lengvos rūgštelės, kalendra padažui suteikia aromato, o adžika - aštrumo ir pikantiškumo. Išbandykite!
Žingsnis 1
Nupjaukite kietus kalendrų kotelius. Padažui reikės tik lapų. Smulkiai supjaustykite kalendrą.
Žingsnis 2
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite grietinę ir adžiką. Viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Į padažą suberkite susmulkintas kalendras ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 4
Ajika ir grietinės padažas su kalendromis jau paruoštas.
Kategorijos