Adžikos ir grietinės padažas su kalendra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Adžikos ir grietinės padažas su kalendra

Grietinės pagrindu pagamintas padažas su adžikos ir kalendros prieskoniais puikiai tiks prie kebabų, vištienos, šašlykų, dešrainių ir kitų patiekalų. Jį taip pat galima patiekti tiesiog su kvietinėmis tortilijomis arba pitos duona. Vos trijų ingredientų padažas pasižymi turtinga skonių palete. Grietinė padažui suteikia kreminės konsistencijos ir lengvos rūgštelės, kalendra padažui suteikia aromato, o adžika - aštrumo ir pikantiškumo. Išbandykite!
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Adžikos ir grietinės padažas su kalendra Žingsnis 1
Nupjaukite kietus kalendrų kotelius. Padažui reikės tik lapų. Smulkiai supjaustykite kalendrą.

Žingsnis 2

Adžikos ir grietinės padažas su kalendra Žingsnis 2
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite grietinę ir adžiką. Viską išmaišykite.

Žingsnis 3

Adžikos ir grietinės padažas su kalendra Žingsnis 3
Į padažą suberkite susmulkintas kalendras ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 4

Adžikos ir grietinės padažas su kalendra Žingsnis 4
Ajika ir grietinės padažas su kalendromis jau paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos