Publikavimo data: 2024-01-03
Paprastas sūrio padažas receptas
Sūrio padažas yra universalus padažas, jis tinka su bulvėmis, vištiena, sūrio lazdelėmis, užkandžiais, koldūnais, koldūnais, virtinukais, makaronais. Ir šis sąrašas yra begalinis. O kas gali būti geriau nei pasigaminti padažą namuose, iš kokybiškų ir sveikų ingredientų? Pasirinkti gerą sūrį ir grietinėlę - du pagrindinius ingredientus - yra raktas į gardų padažą.
Žingsnis 1
Pastatykite vandens vonią. Paimkite du skirtingo dydžio indus, kad vienas tilptų į kitą. Į didesnį indą įpilkite vandens ir pastatykite indą ant ugnies, tada ant viršaus uždėkite antrąjį taip, kad jis liestų vandenį. Iš šaldytuvo išimkite sūrį ir grietinėlę.
Žingsnis 2
Sūrį supjaustykite šiaudeliais arba stambiai sutarkuokite.
Žingsnis 3
Grietinėlę pašildykite vandens vonelėje.
Žingsnis 4
Grietinėlę išmaišykite, pasūdykite ir pagal skonį įberkite prieskonių.Grietinėlės ir česnakų padažą lengva paruošti: tiesiog į grietinėlę įmeskite per presą išspaustą česnako skiltelę.
Žingsnis 5
Į grietinėlę įmaišykite sūrį. Padažą virkite maišydami, kol sūris visiškai ištirps. Padažas paruoštas.
Kategorijos