Publikavimo data: 2024-01-02
Svogūnų confit receptas
Svogūnų confit pirmą kartą buvo pagamintas Prancūzijoje. Paprastai jis patiekiamas prie mėsos ar paukštienos, kartu su skrudinta traškia bagete ar duona. Taip pat svogūnų užtepėlė su obuoliais puikiai dera su įvairių rūšių sūriu, pavyzdžiui, kamamberu. Šis receptas taip pat tinka vegetariškiems ir gavėnios valgiaraščiams.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, nuplaukite obuolį, paruoškite darbo paviršių, įkaitinkite orkaitę iki 180 °C.
Žingsnis 2
Suvyniokite obuolį į foliją ir kepkite 7-10 minučių.
Žingsnis 3
Tuo tarpu svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Sudėkite svogūną.
Žingsnis 5
Kepkite svogūnus 2-3 minutes, kol jie pradės kvepėti.
Žingsnis 6
Į svogūnus supilkite sojų padažą ir 100 ml vandens.
Žingsnis 7
Supjaustykite keptą obuolį griežinėliais ir pridėkite prie svogūnų.
Žingsnis 8
Įberkite druskos į konfitą.
Žingsnis 9
Į uogienę supilkite medų ir virkite dar 5-7 minutes.
Žingsnis 10
Perkelkite konfitą į maišytuvo dubenį ir susmulkinkite iki vientisos masės.
Žingsnis 11
Perdėkite konfitą į rožytes arba padažines ir patiekite.
Kategorijos