Svogūnų confit receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-02

Svogūnų confit receptas

Svogūnų confit pirmą kartą buvo pagamintas Prancūzijoje. Paprastai jis patiekiamas prie mėsos ar paukštienos, kartu su skrudinta traškia bagete ar duona. Taip pat svogūnų užtepėlė su obuoliais puikiai dera su įvairių rūšių sūriu, pavyzdžiui, kamamberu. Šis receptas taip pat tinka vegetariškiems ir gavėnios valgiaraščiams.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Svogūnų confit receptas Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, nuplaukite obuolį, paruoškite darbo paviršių, įkaitinkite orkaitę iki 180 °C.

Žingsnis 2

Svogūnų confit receptas Žingsnis 2
Suvyniokite obuolį į foliją ir kepkite 7-10 minučių.

Žingsnis 3

Svogūnų confit receptas Žingsnis 3
Tuo tarpu svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 4

Svogūnų confit receptas Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Sudėkite svogūną.

Žingsnis 5

Svogūnų confit receptas Žingsnis 5
Kepkite svogūnus 2-3 minutes, kol jie pradės kvepėti.

Žingsnis 6

Svogūnų confit receptas Žingsnis 6
Į svogūnus supilkite sojų padažą ir 100 ml vandens.

Žingsnis 7

Svogūnų confit receptas Žingsnis 7
Supjaustykite keptą obuolį griežinėliais ir pridėkite prie svogūnų.

Žingsnis 8

Svogūnų confit receptas Žingsnis 8
Įberkite druskos į konfitą.

Žingsnis 9

Svogūnų confit receptas Žingsnis 9
Į uogienę supilkite medų ir virkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 10

Svogūnų confit receptas Žingsnis 10
Perkelkite konfitą į maišytuvo dubenį ir susmulkinkite iki vientisos masės.

Žingsnis 11

Svogūnų confit receptas Žingsnis 11
Perdėkite konfitą į rožytes arba padažines ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos