Agar-agaro užpildas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Agar-agaro užpildas

Plombiere su augaliniu tirštikliais agar-agaru gaunamas labai švelnus, skanus, lengvas ir sveikas. Agaras-agaras gerai išlaiko savo oro formą ir neleidžia ledams greitai ištirpti ir atsiskirti. O dėl kokosų pieno desertas tinka tiems, kurie nevartoja gyvūninės kilmės produktų. Palengvinti paruošimą padės ledų gaminimo aparatas, kuris vienu metu atvėsina ir sumaišo pieno masę. Tačiau ledus galite paruošti ir tiesiog suplakdami juos blenderiu ir laikydami šaldiklyje.
Gaminimo laikas
170 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Agar-agaro užpildas Žingsnis 1
Paruoškite serbentus. Uogas susmulkinkite trintuvu ir pertrinkite per sietelį, kad neliktų sėklų.

Žingsnis 2

Agar-agaro užpildas Žingsnis 2
Paruoškite ledų pagrindą. Dubenyje sumaišykite cukrų, kokosų pieną ir vandenį. Mišinį nuolat maišydami kaitinkite ant silpnos ugnies. Kai cukrus visiškai ištirps, suberkite agarą.

Žingsnis 3

Agar-agaro užpildas Žingsnis 3
Paruoškite ledus. Užvirinkite pagrindą ir palikite atvėsti. Kai pagrindas visiškai atvės, sumaišykite jį su uogų tyrele. Išpilstykite į formeles ir 2 valandoms įdėkite į šaldiklį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos