Publikavimo data: 2024-06-15
Agar-agaro užpildas
Plombiere su augaliniu tirštikliais agar-agaru gaunamas labai švelnus, skanus, lengvas ir sveikas. Agaras-agaras gerai išlaiko savo oro formą ir neleidžia ledams greitai ištirpti ir atsiskirti. O dėl kokosų pieno desertas tinka tiems, kurie nevartoja gyvūninės kilmės produktų. Palengvinti paruošimą padės ledų gaminimo aparatas, kuris vienu metu atvėsina ir sumaišo pieno masę. Tačiau ledus galite paruošti ir tiesiog suplakdami juos blenderiu ir laikydami šaldiklyje.
Žingsnis 1
Paruoškite serbentus. Uogas susmulkinkite trintuvu ir pertrinkite per sietelį, kad neliktų sėklų.
Žingsnis 2
Paruoškite ledų pagrindą. Dubenyje sumaišykite cukrų, kokosų pieną ir vandenį. Mišinį nuolat maišydami kaitinkite ant silpnos ugnies. Kai cukrus visiškai ištirps, suberkite agarą.
Žingsnis 3
Paruoškite ledus. Užvirinkite pagrindą ir palikite atvėsti. Kai pagrindas visiškai atvės, sumaišykite jį su uogų tyrele. Išpilstykite į formeles ir 2 valandoms įdėkite į šaldiklį.
Kategorijos