Agrastų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Agrastų uogienė

Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
140 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Agrastų uogienė Žingsnis 1
Sudėkite ingredientus. Sudėkite agrastus į puodą, supilkite cukrų ir vandenį. Švelniai išmaišykite šaukštu.

Žingsnis 2

Agrastų uogienė Žingsnis 2
Iš agrastų išvirkite uogienę. Puodą su agrastais pastatykite ant ugnies. Užvirkite, tada sumažinkite ugnį, nugriebkite putas ir maišydami virkite apie 1 valandą. Džemas turėtų būti vidutinio tirštumo. Visiškai atvėsinkite uogienę uždengę puodą rankšluosčiu.

Žingsnis 3

Agrastų uogienė Žingsnis 3
Supilkite uogienę į stiklainius. Sterilizuotus stiklainius pripildykite uogiene ir uždarykite dangteliais. Laikykite kambario temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos