Publikavimo data: 2024-02-04
Cukinijų uogienė receptas
Cukinija yra universalus ir plastiškas produktas. Norite, kad ji būtų aštri, pagardinta česnakais ir prieskoniais, norite ją dėti į maltą mėsą, kad gautumėte sultingus, bet minkštus kotletus. Arba pamirškite viską, ką darėte anksčiau, ir pasigaminkite cukinijų uogienę. Ekspertai sako, kad jos skonis primena ananasų uogienę.
Žingsnis 1
Nulupkite cukiniją ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite cukinijas į puodą ir užpilkite vandeniu.
Žingsnis 3
Suberkite cukrų, gerai išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies 30 min. Nuolat maišykite medine mentele, kad uogienė nesudegtų.
Žingsnis 4
Šaukštu išpilstykite uogienę į stiklainius.
Kategorijos