Publikavimo data: 2024-06-08
Agurkų padažas
Agurkų padažą labai paprasta paruošti. Pagrindiniai ingredientai - švieži agurkai, grietinė ir žolelės. Į jį galima įdėti mažai sūdytų agurkų ir majonezo. Tai suteiks padažui pikantiško skonio ir galimybę jį derinti su daugeliu patiekalų. Agurkų padažas yra puikus namų patiekalų priedas. Juo galima gardinti salotas arba patiekti prie žuvies ir mėsos patiekalų. Padažas ne tik papildo mėsos skonį, bet ir padeda ją virškinti.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Agurkus sutarkuokite stambia tarka. Sutarkuotas daržoves išspauskite, sultis supilkite į atskirą indą. Gautą skystį naudokite padažo tirštumui reguliuoti. Česnakus išspauskite per presą. Smulkiai supjaustykite petražoles ir krapus.
Žingsnis 2
Sujunkite visus produktus. Į vieną indą sudėkite agurkus, žoleles ir česnakus. Sudėkite majonezą ir grietinę. Druska. Viską sumaišykite. Jei reikia skystesnės padažo konsistencijos, į mišinį įpilkite šiek tiek agurkų sulčių. Vėl išmaišykite ir palikite padažą 10 minučių pastovėti.
Kategorijos