Aitriųjų paprikų antrekotas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aitriųjų paprikų antrekotas

Labai mėgstu mėsą ir stengiuosi ją ruošti taip, kad prieskoniai atskleistų jos skonį. Pateikiame aštrių antrekotų receptą.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Aitriųjų paprikų antrekotas Žingsnis 1
Plaktuku muškite krūtinėlę iš abiejų pusių, kad ji taptų minkšta.

Žingsnis 2

Aitriųjų paprikų antrekotas Žingsnis 2
Susmulkinkite daržoves: smulkiai supjaustykite česnaką, susmulkinkite petražoles, taip pat reikės aitriosios paprikos.

Žingsnis 3

Aitriųjų paprikų antrekotas Žingsnis 3
Augaliniame aliejuje pakepinkite česnaką ir suberkite aitriąją papriką.

Žingsnis 4

Aitriųjų paprikų antrekotas Žingsnis 4
Turėjau likusių trynių, todėl nusprendžiau naudoti tik juos. Jei norite, galite naudoti visą kiaušinį.

Žingsnis 5

Aitriųjų paprikų antrekotas Žingsnis 5
Mėsą pasūdysime ir pagardinsime pipirais.

Žingsnis 6

Aitriųjų paprikų antrekotas Žingsnis 6
Panardinkite jį į trynius iš abiejų pusių.

Žingsnis 7

Aitriųjų paprikų antrekotas Žingsnis 7
Mėsą pabarsčiau jau keptuvėje esančiomis petražolėmis. Kepkite ant vidutinio stiprumo kaitvietės 20 minučių, kol mėsa paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos vakarienė, receptų knyga, entrecote, jūsų receptai, pomidorų sezonas, vakarienė, pietūs, yra bendrų alergenų., paprastai, mėsos patiekalai, antrieji kursai

Kategorijos