Publikavimo data: 2025-08-17
Aitriųjų paprikų antrekotas
Labai mėgstu mėsą ir stengiuosi ją ruošti taip, kad prieskoniai atskleistų jos skonį. Pateikiame aštrių antrekotų receptą.
Žingsnis 1
Plaktuku muškite krūtinėlę iš abiejų pusių, kad ji taptų minkšta.
Žingsnis 2
Susmulkinkite daržoves: smulkiai supjaustykite česnaką, susmulkinkite petražoles, taip pat reikės aitriosios paprikos.
Žingsnis 3
Augaliniame aliejuje pakepinkite česnaką ir suberkite aitriąją papriką.
Žingsnis 4
Turėjau likusių trynių, todėl nusprendžiau naudoti tik juos. Jei norite, galite naudoti visą kiaušinį.
Žingsnis 5
Mėsą pasūdysime ir pagardinsime pipirais.
Žingsnis 6
Panardinkite jį į trynius iš abiejų pusių.
Žingsnis 7
Mėsą pabarsčiau jau keptuvėje esančiomis petražolėmis. Kepkite ant vidutinio stiprumo kaitvietės 20 minučių, kol mėsa paruduos.
Kategorijos