Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaulienos antrekotas ant šonkaulių
Skanus antrekotas su šviežiomis daržovėmis ir marinuotais svogūnais patiks kiekvienam. Ypatingo skonio įgauna mėsos gabalėliai su šonkauliukais.
Žingsnis 1
Kiaulienos nugarinę supjaustykite išilgai tarpšonkaulinio tarpo.
Žingsnis 2
Šiek tiek pamuškite antrekotus plaktuvu, sudėkite juos į keptuvę, prieš tai pateptą augaliniu aliejumi ir įkaitintą.
Žingsnis 3
Kepkite antrekotą iš dviejų pusių maždaug po 10 minučių, retkarčiais apversdami.
Žingsnis 4
Pabaigoje išvirtus antrekotus pabarstykite druskos ir pipirų mišiniu iš malūnėlio.
Žingsnis 5
Paruoškite marinuotus svogūnus. Nulupkite svogūnus, supjaustykite juos griežinėliais, marinuokite druskos ir obuolių acto tirpale.
Kategorijos