Ajika padažas su graikiniais riešutais ir vyno actu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Ajika padažas su graikiniais riešutais ir vyno actu

Kaukazo, Gruzijos ir Rytų virtuvių žinovams šis padažas bus tikras atradimas. Jame dera tradiciniai Kaukazo produktai ir originalus skonis. Padažo pagrindą sudaro graikiniai riešutai. Todėl jis pasirodo esąs gana kaloringas, bet kartu maistingas ir sveikas. Graikiniuose riešutuose gausu riebalų, vitaminų ir mineralų. Padažui ruošti galima naudoti sausą adžiką arba pastą. Patiekite jį su mėsa, vištiena, kalakutiena arba tiesiog su plokštainiais ar pitos duona.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ajika padažas su graikiniais riešutais ir vyno actu Žingsnis 1
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka arba išspauskite per presą.

Žingsnis 2

Ajika padažas su graikiniais riešutais ir vyno actu Žingsnis 2
Graikinius riešutus sudėkite į trintuvo indą ir susmulkinkite iki smulkių trupinių. Keletą sveikų graikinių riešutų palikite papuošimui.

Žingsnis 3

Ajika padažas su graikiniais riešutais ir vyno actu Žingsnis 3
Supilkite sultinį į dubenį. Sudėkite vyno actą, česnaką, apynius ir adžiką. Sumaišykite visus ingredientus blenderiu iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Ajika padažas su graikiniais riešutais ir vyno actu Žingsnis 4
Šaukštu supilkite padažą į lėkštę ar dubenį ir papuoškite graikinių riešutų gabalėliais. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos