Publikavimo data: 2024-06-15
Ananasų įdaras
Ananaso vaisius panašus ir į obuolį, ir į kūgį, todėl anglų kalboje vis dar vartojamas žodis "pineapple", pažodžiui reiškiantis "pušies obuolys". Plombier su ananasais - apetitą žadinantis desertas, pasižymintis švelnia tekstūra ir maloniu saldžiarūgščiu poskoniu. Beje, deserte yra daug vitaminų, mikroelementų ir antioksidantų, gyvybiškai svarbių sveikatai. Be to, plombière vartojimas gerina nuotaiką ir mažina stresą.
Žingsnis 1
Paruoškite ananasus. Nuluptą ananasą supjaustykite apskritimais. Tada perkelkite juos į gilų dubenį, išdėliokite eilėmis ir apibarstykite cukrumi. Padėkite vaisius į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Pabarstykite formą cukraus pudra ir išdėliokite ananasų griežinėlius taip, kad jie gerai priglustų vienas prie kito. Ant viršaus uždėkite sluoksnį braškių, tada vėl ananasų. Kartokite, kol forma bus visiškai užpildyta. Formos sieneles taip pat padenkite ananasais. Dėkite indą į šaldiklį 8-10 valandų.
Kategorijos