Ananasų įdaras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Ananasų įdaras

Ananaso vaisius panašus ir į obuolį, ir į kūgį, todėl anglų kalboje vis dar vartojamas žodis "pineapple", pažodžiui reiškiantis "pušies obuolys". Plombier su ananasais - apetitą žadinantis desertas, pasižymintis švelnia tekstūra ir maloniu saldžiarūgščiu poskoniu. Beje, deserte yra daug vitaminų, mikroelementų ir antioksidantų, gyvybiškai svarbių sveikatai. Be to, plombière vartojimas gerina nuotaiką ir mažina stresą.
Gaminimo laikas
565 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
123 kcal.
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Ananasų įdaras Žingsnis 1
Paruoškite ananasus. Nuluptą ananasą supjaustykite apskritimais. Tada perkelkite juos į gilų dubenį, išdėliokite eilėmis ir apibarstykite cukrumi. Padėkite vaisius į šaldytuvą 1 valandai.

Žingsnis 2

Ananasų įdaras Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Pabarstykite formą cukraus pudra ir išdėliokite ananasų griežinėlius taip, kad jie gerai priglustų vienas prie kito. Ant viršaus uždėkite sluoksnį braškių, tada vėl ananasų. Kartokite, kol forma bus visiškai užpildyta. Formos sieneles taip pat padenkite ananasais. Dėkite indą į šaldiklį 8-10 valandų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
šaldymas, desertai, grietinėlės ir pieno desertai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, žalumynų sezonas, ledai, receptų knyga, kondensuoto pieno ledai

Kategorijos