Publikavimo data: 2024-01-02
Ananasų pyragėliai su varške ir sviesto kremu receptas
"Chvorost" yra populiariausias sovietmečio skanėstas. Taip yra dėl gamyboje reikalingų ingredientų prieinamumo. Klasikinis ananasas daugelio mėgstamas nuo vaikystės. Siūlome šį skanėstą patobulinti į jį įmaišant švelnios varškės ir grietinėlės kremo. Ji įsigeria į kietą ir traškų ananasą, paversdama jį išskirtiniu skanėstu. Tuo pat metu jo paruošimas jums neužims daug laiko.
Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Nuplaukite kiaušinius.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: dubenyje sumaišykite kiaušinius, miltus, degtinę ir druską. Jei tešla nepakankamai tiršta, įberkite daugiau miltų.
Žingsnis 3
Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite tešlą. Tešlą supjaustykite 3 x 15 cm dydžio stačiakampiais.
Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite aliejaus, gerai įkaitinkite ir sudėkite gabalėlius. Kepkite ananasus ant vidutinės ugnies, kol jie taps auksinės spalvos, apverskite. Iškeptus ananasus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius. Atvėsinkite paruoštą pitos duoną.
Žingsnis 5
Paruoškite kremą: dubenyje mikseriu iki vientisos masės suplakite varškę, pieną ir cukrų.
Žingsnis 6
Kiekvieną tarpą tarp trijų pyrago juostelių patepkite kremu.
Žingsnis 7
Padėkite du gabalėlius iš trijų kremu apteptų juostelių vieną šalia kito ir ant išorinės pusės užtepkite kremo. Leiskite desertui kurį laiką mirkti grietinėlėje.
Žingsnis 8
Desertą patiekite aplietą šokolado sirupu ir papuoštą šviežių obuolių skiltelėmis ar kitais vaisiais.
Kategorijos