Publikavimo data: 2024-01-08
Kakavos bulvių pyragas receptas
Kakavos ir kondensuoto pieno pyragas - iš vaikystės pažįstamas skonis. Teisingo "Bulvės" iš sausainių ir kakavos recepto nėra, tačiau tradiciškai į jo sudėtį įeina daugiau kondensuoto pieno ir sviesto. Į "Bulves" iš kondensuoto pieno ir kakavos dedama riešutų, kokoso drožlių, brendžio, cinamono, vanilės. Pirmieji deserto paminėjimai randami XVIII a. knygose, tada "Bulvytės" buvo kepamos. Dabar ingredientai tiesiog sumaišomi. Naminė "Bulvė" iš kakavos visada gaunasi skani ir saldi. Jį paruošti greitai ir lengvai!
Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo, jis turi būti minkštas. Susmulkinkite sausainius blenderiu arba malūnėliu. Jei po ranka neturite nei blenderio, nei mėsmalės, įdėkite sausainius į sunkų maišelį ir kelis kartus perlenkite kočėlu. Tokiu atveju trupiniai bus gana stambūs, tačiau tai neturės įtakos pyragaičių skoniui.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite minkštą sviestą ir kondensuotą pieną. Šakute, plaktuvu arba mikseriu išmaišykite iki kreminės konsistencijos.
Žingsnis 3
Į gautą masę sudėkite sausainius. Į sviesto kremą supilkite sausainių trupinius ir 2 valgomuosius šaukštus kakavos. Sudedamąsias dalis sumaišykite šakute iki visiškos vienalytės masės. Tešla turi būti pakankamai tiršta, kad būtų galima formuoti formeles.
Žingsnis 4
Tešlą suformuokite pailgos formos. Į lėkštę įberkite kakavos miltelių ir apvoliokite pyragėlius kakavoje iš visų pusių, paskleiskite juos ant pergamento ir padėkite į šaldytuvą 1,5 valandos. Sviestas turi gerai atvėsti ir sustingti, taip pyragėliai taps tvirtesni. bulvių forma gali būti bet kokia, galite naudoti kepimo formeles arba tešlą susukti į "dešrelę", suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą, o prieš naudojimą atkirpti gabalėlį.
Žingsnis 5
Paruoštus pyragėlius išdėliokite lėkštėje ir apibarstykite cukraus pudra arba kokoso drožlėmis.
Kategorijos