Ant grotelių keptas filo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Ant grotelių keptas filo

Ant grotelių keptas filo - tai patiekalas tiems, kuriems nusibodo tradiciniai kebabai. Jį galima ruošti dviem variantais - mėsos ir saldžiuoju. Jei ruošiamasi iš anksto, procesas užtruks mažiausiai laiko. Kad būtų patogiau ir sutaupytumėte laiko, galite paimti paruoštą filo tešlą ir atšildyti ją po drėgnu rankšluosčiu. Desertui "su dūmais" puikiai tiks varškės ir jogurto įdaras. Jis puikiai tinka, jei rūgusio pieno produktas yra kaimiškas.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.16/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių keptas filo Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite varškę, kiaušinius, cukrų, jogurtą, įmaišykite žievelę ir citrinos sultis. Vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Ant grotelių keptas filo Žingsnis 2
Suformuokite formeles. Formeles ištepkite sviestu. Filo lakštus supjaustykite 15-20 cm pločio lakštais, tada supjaustykite nedideliais stačiakampiais. Kiekvieną gabalėlį patepkite sviestu ir keliais sluoksniais sudėkite į formeles. Užpildykite įdaru.

Žingsnis 3

Ant grotelių keptas filo Žingsnis 3
Paruoškite krepšelius ant grotelių. Uždėkite formas ant grotelių ir uždenkite dangčiu. Kepkite 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos