Publikavimo data: 2024-06-23
Ant grotelių keptas filo
Ant grotelių keptas filo - tai patiekalas tiems, kuriems nusibodo tradiciniai kebabai. Jį galima ruošti dviem variantais - mėsos ir saldžiuoju. Jei ruošiamasi iš anksto, procesas užtruks mažiausiai laiko. Kad būtų patogiau ir sutaupytumėte laiko, galite paimti paruoštą filo tešlą ir atšildyti ją po drėgnu rankšluosčiu. Desertui "su dūmais" puikiai tiks varškės ir jogurto įdaras. Jis puikiai tinka, jei rūgusio pieno produktas yra kaimiškas.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite varškę, kiaušinius, cukrų, jogurtą, įmaišykite žievelę ir citrinos sultis. Vėl išmaišykite.
Žingsnis 2
Suformuokite formeles. Formeles ištepkite sviestu. Filo lakštus supjaustykite 15-20 cm pločio lakštais, tada supjaustykite nedideliais stačiakampiais. Kiekvieną gabalėlį patepkite sviestu ir keliais sluoksniais sudėkite į formeles. Užpildykite įdaru.
Žingsnis 3
Paruoškite krepšelius ant grotelių. Uždėkite formas ant grotelių ir uždenkite dangčiu. Kepkite 15-20 minučių.
Kategorijos